REKRY AUKI: Arkkitehti

TähtiRanta on nuorekas, innovatiivinen ja yksi monialaisimmista insinööritoimistoista Suomessa.  Olemme alan ammattilaisia rakennus-, talo-, infra- ja ympäristötekniikan suunnittelussa. Teemme tutkimuksia ja mittauksia kiinteistöihin sen eri elinkaarivaiheissa.

Keskitymme kehittämään palveluitamme jatkuvasti yhteistyössä alan huippuammattilaisten sekä nykyaikaisen huipputeknologian avulla. Rento, mutta tehokas työilmapiiri mahdollistaa työntekijöillemme loistavat uramahdollisuudet nyt ja tulevaisuudessa. Lue lisää http://www.tahtiranta.fi

Haemme kasvavaan huippuporukkaamme

ARKKITEHTIÄ

sekä uudis- että korjauspuolen projekteihin pääsuunnittelijan tehtäviin. Kohteet, joiden parissa pääset työskentelemään, ovat pääosin taloyhtiöitä ja julkishallinnon kohteita. Työsi pääpainopiste on suunnittelutehtävissä ja siihen liittyvässä sidosyhmätyöskentelyssä. Työskentelypaikkakuntasi voi olla joko Tampere tai Hämeenlinna.

Näin nykyinen arkkitehtimme kuvailee työtänsä:

”Työn haastavin osuus on pääsuunnittelijan tehtäviin kuuluva kaikkien suunnittelualojen työn yhteensovittaminen ja tiedonjakamisen sekä ajoittainen kiire. Mukavinta työssä on se, kun saa nähdä oman käden jäljen konkreettisesti työmaalla.”

Tähtirannalla pääset työskentelemään isojen asiakkaiden kanssa hyvässä porukassa. Meillä tiimikaverit auttavat miestä mäessä tiimirajojen yli. Meille tärkeintä on se, että työt tehdään laadukkaasti ja asiakaslähtöisesti, joten haluamme vastapainoksi tarjota sinulle mahdollisuuden tehdä töitä joustavasti sekä toimistolla että etänä.

Meillä saat sopivassa suhteessa vastuuta ja vapautta. Vastavuoroisesti me odotamme, että sinä teet sen minkä lupaat. Meillä ei pomot hengitä niskassa vaan luotamme siihen, että kun oikeat ihmiset ovat oikealla paikalla, saadaan yhdessä haluttuja tuloksia aikaiseksi. Hyvän duuniporukan lisäksi meillä on kattavat työterveyspalvelut, liikuntaetuja sekä kehityshaluinen työyhteisö. Keskisuuren yrityksen etuna voimme mainita sen, että suunnan muuttaminen kehitystarpeen kohdatessa on melko vaivatonta. TähtiRannalla et ole vain nimi yrityksen organisaatiotaulussa vaan tulet näkyväksi osaksi yhteisöämme. Päivittäistä toimintaamme ohjaavat arvomme: sisäinen yrittäjyys, elinikäinen oppiminen, yhdessä tekeminen sekä laatua ammattitaidolla. Lisää yhtiöstämme ja tavastamme toimia voit lukea täältä: http://www.tahtiranta.fi/tahtiranta/

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla:

  • Soveltuva tutkinto
  • Kokemusta pääsuunnittelijan tehtävistä
  • Halua työskennellä taloyhtiöiden korjaushankkeiden parissa
  • Archicadin sekä Revitin käyttökokemusta
  • Halua toimia osana asiantuntijatiimiä vastuullisessa tehtävässä keskisuuressa insinööritoimistossa sekä halua toimia arvojemme mukaisesti

Eduksi katsomme, mikäli sinulla on kokemusta myös muista mallinnusohjelmien käytöstä.

Toivottavasti innostuit, sillä mekin odotamme jo innostuneena hakemustasi! Haluamme kuulla lisää sinusta ja siitä miksi sinusta tulisi seuraava tähtipelaaja tähtikaartiimme! Muistathan mainita hakemuksessasi myös millä paikkakunnalla tahdot työskennellä sekä palkkatoiveesi.

Hakemuksen sekä ansioluettelosi voit lähettää osoitteeseen jasmiina.karvinen@tahtiranta.fi. Hr-asiantuntijamme Jasmiina vastaa ilolla kysymyksiisi tehtävään liittyen joko puhelimitse: 04577347305 tai sähköpostitse. Teknisemmissä kysymyksissä voit soittaa suoraa Yksikönpäällikkö Matti Juolalle p. 0504135044. Haku päättyy 8.4, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Leave a Comment