REKRY AUKI: Betonirakenteiden kuntotutkija

TähtiRanta on nuorekas, innovatiivinen ja yksi monialaisimmista insinööritoimistoista Suomessa.  Olemme alan ammattilaisia rakennus-, talo-, infra- ja ympäristötekniikan suunnittelussa. Teemme tutkimuksia ja mittauksia kiinteistöihin sen eri elinkaarivaiheissa.

Keskitymme kehittämään palveluitamme jatkuvasti yhteistyössä alan huippuammattilaisten sekä nykyaikaisen huipputeknologian avulla. Rento, mutta tehokas työilmapiiri mahdollistaa työntekijöillemme loistavat uramahdollisuudet nyt ja tulevaisuudessa. Lue lisää http://www.tahtiranta.fi

Haemme kasvavaan huippuporukkaamme pätevää

Betonirakenteiden kuntotutkijaa

Työskentelypaikkakuntasi voi olla joko Tampere tai Hämeenlinna. Pääset osaksi TähtiRannan osaavaa Elinkaariyksikköä. Lähitiimissäsi työskentelee neljä tutkijaa, jotka ovat tahoillaan erikoistuneet LVI-, sähkö-, asbesti- ja sisäilmatutkimuksiin. Tutkimuksiin osallistutaan myös yli tiimirajojen, tarpeen mukaan. Tähtirannalla saat kasvattaa osaamistasi kykyjesi ja halujesi mukaan myös tutkimustehtävien ulkopuolelle, voit kertoa hakemuksessasi millaisia tavoitteita sinulla on urasi suhteen.

Tähtirannalla pääset työskentelemään isojen asiakkaiden kanssa hyvässä porukassa. Meillä tiimikaverit auttavat miestä mäessä tiimirajojen yli. Meille tärkeintä on se, että työt tehdään laadukkaasti ja asiakaslähtöisesti, joten haluamme vastapainoksi tarjota sinulle mahdollisuuden tehdä töitä joustavasti sekä toimistolla että etänä.

Meillä saat sopivassa suhteessa vastuuta ja vapautta. Vastavuoroisesti me odotamme, että sinä teet sen minkä lupaat. Meillä ei pomot hengitä niskassa vaan luotamme siihen, että kun oikeat ihmiset ovat oikealla paikalla, saadaan yhdessä haluttuja tuloksia aikaiseksi. Hyvän duuniporukan lisäksi meillä on kattavat työterveyspalvelut, liikuntaetuja sekä kehityshaluinen työyhteisö. Keskisuuren yrityksen etuna voimme mainita sen, että suunnan muuttaminen kehitystarpeen kohdatessa on melko vaivatonta. TähtiRannalla et ole vain nimi yrityksen organisaatiotaulussa vaan tulet näkyväksi osaksi yhteisöämme. Päivittäistä toimintaamme ohjaavat arvomme: sisäinen yrittäjyys, elinikäinen oppiminen, yhdessä tekeminen sekä laatua ammattitaidolla. Lisää yhtiöstämme ja tavastamme toimia voit lukea täältä: http://www.tahtiranta.fi/tahtiranta/

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla:

  • soveltuva tutkinto (esim. ins. tai rak.mest.)
  • kokemusta betonirakenteiden tutkimisesta
  • halua toimia osana asiantuntijatiimiä vastuullisessa tehtävässä keskisuuressa insinööritoimistossa sekä halua toimia arvojemme mukaisesti

Eduksesi katsomme, mikäli olet työskennellyt siltatutkimusten parissa tai jos sinulla on kokemusta rakennesuunnittelun tehtävistä.

Toivottavasti innostuit, sillä mekin odotamme jo innostuneena hakemustasi! Haluamme kuulla lisää sinusta ja siitä miksi sinusta tulisi seuraava tähtipelaaja tähtikaartiimme! Muistathan mainita hakemuksessasi myös millä paikkakunnalla tahdot työskennellä sekä palkkatoiveesi.

Hakemuksen sekä ansioluettelosi voit lähettää osoitteeseen jasmiina.karvinen@tahtiranta.fi. Hr-asiantuntijamme Jasmiina vastaa ilolla kysymyksiisi tehtävään liittyen joko puhelimitse: 04577347305 tai sähköpostitse. Teknisemmissä kysymyksissä voit soittaa suoraa Matti Juolalle, joka toimii TähtiRannan yksikönpäällikkönä. Matti Juola puh. 0504135044. Tehtävä täytetään, kun sopiva henkilö löytyy.

 

Leave a Comment