REKRY AUKI: Osaava infrasuunnittelija

TähtiRanta Infra tarjoaa palveluita niin julkisiin rakennushankkeisiin kuin omakotitalorakentajille. Yhtiön palveluihin kuuluvat muun muassa infrasuunnittelu, maaperätutkimukset, mittaustyöt, kantavuusmittaukset, perustussuunnittelu, korkeuskartoitukset, maastomalli sekä rakennuttaminen ja valvonta. Lisäksi tarjoamme omakotitalorakentajalle talon perustussuunnitteluun tuotepaketteja. TähtiRanta Infra on osa Insinööritoimisto TähtiRanta konsernia. Konsernissa työskentelee tällä hetkellä n. 30 rakennusalan rautaista ammattilaista. Tervetuloa liittymään asiantuntijoidemme iloiseen joukkoon! Lisää yrityksestä ja tavastamme toimia voit lukea: http://www.tahtiranta.fi

 

Haemme nyt tähtijoukkueeseemme

 

OSAAVAA INFRASUUNNITTELIJAA 

 

alue- katu- ja kunnallistekniikan suunnittelutehtäviin. Työskennellä voit joko Hämeenlinnan tai Tampereen toimistossamme. Tarjoamme myös erinomaiset etätyöskentelymahdollisuudet.

Tähtirannalla pääset työskentelemään merkittävien asiakkaiden kanssa hyvässä porukassa. Meillä saat sopivassa suhteessa vastuuta ja vapautta. Vastavuoroisesti me odotamme, että sinä teet sen minkä lupaat. Meillä ei pomot hengitä niskassa vaan luotamme siihen, että kun oikeat ihmiset ovat oikealla paikalla, saadaan yhdessä haluttuja tuloksia aikaiseksi. Hyvän duuniporukan lisäksi meillä on kattavat työterveyspalvelut, liikuntaetuja sekä kehityshaluinen työyhteisö. Keskisuuren yrityksen etuna voimme mainita sen, että suunnan muuttaminen kehitystarpeen kohdatessa on melko vaivatonta. TähtiRannalla et ole vain nimi yrityksen organisaatiotaulussa vaan tulet näkyväksi osaksi yhteisöämme. Päivittäistä toimintaamme ohjaavat arvomme: sisäinen yrittäjyys, elinikäinen oppiminen, yhdessä tekeminen sekä laatua ammattitaidolla.

Infrasuunnittelijan tehtävässä vaaditaan alan kokemusta ja näkemystä projektien läpiviemisestä alusta loppuun. Tehtävissäsi pääset tekemään alue-, katu- sekä vesihuollonsuunnittelua yksityisille asiakkaille, teollisuudelle sekä kaupunki- ja kuntaorganisaatioille. Pääset taitojesi ja halujesi mukaan harjoittelemaan myös projektinveto- sekä esimiestaitoja.

Tehtävässä menestyy, kun sinulla on:

  • Insinöörin koulutus
  • Infrasuunnittelukokemusta vähintään muutaman vuoden ajalta
  • AutoCad sekä Novapoint käyttökokemusta.

Toivottavasti innostuit, sillä mekin odotamme jo innostuneena hakemustasi! Haluamme kuulla lisää sinusta ja siitä miksi sinusta tulisi seuraava tähtipelaaja tähtikaartiimme! Muistathan mainita hakemuksessasi myös millä paikkakunnalla tahdot työskennellä sekä palkkatoiveesi.

Hakemuksen sekä ansioluettelosi voit lähettää osoitteeseen jasmiina.karvinen@tahtiranta.fi. Hr-asiantuntijamme Jasmiina vastaa ilolla kysymyksiisi tehtävään liittyen joko puhelimitse: 04577347305 tai sähköpostitse. Teknisemmissä kysymyksissä voit soittaa suoraa suunnittelujohtaja Jukka Tialaan p. 0405008269 tai jukka.tiala@tahtiranta.fi. Valinnat tehdään sopivan henkilön löydyttyä.

Leave a Comment