REKRY AUKI: Rakennesuunnittelija (HML tai TRE)

TähtiRanta on nuorekas, innovatiivinen ja yksi monialaisimmista insinööritoimistoista Suomessa.  Olemme alan ammattilaisia rakennus-, talo-, infra- ja ympäristötekniikan suunnittelussa. Teemme tutkimuksia ja mittauksia kiinteistöihin sen eri elinkaarivaiheissa.

Keskitymme kehittämään palveluitamme jatkuvasti yhteistyössä alan huippuammattilaisten sekä nykyaikaisen huipputeknologian avulla. Rento, mutta tehokas työilmapiiri mahdollistaa työntekijöillemme loistavat uramahdollisuudet nyt ja tulevaisuudessa. Lue lisää http://www.tahtiranta.fi

Toimintamme kasvaessa haemme huippuporukkaamme osaavaa

RAKENNESUUNNITTELIJAA

korjausrakentamisen projekteihin Hämeenlinnan tai Tampereen toimipisteeseen. Pääset osaksi innostunutta porukkaa, jossa puhalletaan yhteen hiileen. TähtiRannalla liityt elinkaari yksikkömme porukkaan työskentelemään alan kärkiammattilaisten kanssa. Pääset osaksi pientä ja ammattitaitoista rakennesuunnittelun tiimiä.

Ydintiimiisi kuuluu kaksi rakennesuunnittelua tekevää henkilöä, mutta meillä autetaan työkaveria mäessä yli tiimirajojen. Elinkaariyksikköömme kuuluu osaavaa tate-porukkaa, kokenut arkkitehti, huippututkijoita ja alan kärkiosaamista mm. rakennuttamisen saralta. Voimmekin siis ilolla todeta, että olemme aidosti monialainen insinööritoimisto ja apu aiheeseen kuin aiheeseen on lähettyvilläsi.

Meillä saat sopivassa suhteessa vastuuta ja vapautta. Vastavuoroisesti me odotamme, että sinä teet sen minkä lupaat. Meillä ei pomot hengitä niskaan vaan luotamme siihen, että kun oikeat ihmiset ovat oikealla paikalla, saadaan yhdessä haluttuja tuloksia aikaiseksi. Hyvän duuniporukan lisäksi meillä on kattavat työterveyspalvelut, liikuntaetuja sekä kehityshaluinen työyhteisö. Keskisuuren yrityksen etuna voimme mainita sen, että suunnan muuttaminen kehitystarpeen kohdatessa on melko vaivatonta. TähtiRannalla et ole vain nimi yrityksen organisaatiotaulussa vaan tulet näkyväksi osaksi yhteisöämme. Päivittäistä toimintaamme ohjaavat arvomme: sisäinen yrittäjyys, elinikäinen oppiminen, yhdessä tekeminen sekä laatua ammattitaidolla. Lisää yhtiöstämme ja tavastamme toimia voit lukea täältä: http://www.tahtiranta.fi/tahtiranta/

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla:

  • Soveltuva tutkinto, kuten DI, RI, Ins. YAMK/AMK
  • kokemusta vastaavista tehtävistä

Eduksesi katsomme, mikäli sinulla on pätevyyksiä betonirakenteiden suunnittelusta.

Toivottavasti innostuit, sillä mekin odotamme jo innostuneena hakemustasi! Haluamme kuulla lisää sinusta ja siitä miksi sinusta tulisi seuraava tähtipelaaja tähtikaartiimme! Voit lähettää meille vapaamuotoisen hakemuksen sekä cv:si (pääsemme alkuun myös pelkällä Linkedin profiilin linkilläkin) osoitteeseen jasmiina.karvinen@tahtiranta.fi. Hr-asiantuntijamme Jasmiina vastaa ilolla kysymyksiisi tehtävään liittyen joko puhelimitse: 04577347305 tai sähköpostitse. Teknisemmissä kysymyksissä voit soittaa suoraan Matille, joka toimii TähtiRannan yksikönpäällikkönä. Matin tavoitat puhelimitse numerosta 0504135044. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja tehtävä täytetään, kun soveltuva henkilö löytyy.

Leave a Comment