REKRY AUKI: Rakennusmittaaja Pirkanmaa sekä PK-seutu

TähtiRanta Infra tarjoaa palveluita niin julkisiin rakennushankkeisiin kuin omakotitalorakentajille. Yhtiön palveluihin kuuluvat muun muassa infrasuunnittelu, maaperätutkimukset, mittaustyöt, kantavuusmittaukset, perustussuunnittelu, korkeuskartoitukset, maastomalli sekä rakennuttaminen ja valvonta. Lisäksi tarjoamme omakotitalorakentajalle talon perustussuunnitteluun tuotepaketteja. TähtiRanta Infra on osa Insinööritoimisto TähtiRanta konsernia. Konsernissa työskentelee tällä hetkellä n. 30 rakennusalan rautaista ammattilaista. Tervetuloa liittymään asiantuntijoidemme iloiseen joukkoon! Lisää yrityksestä ja tavastamme toimia voit lukea: http://www.tahtiranta.fi

Haemme tähtijoukkueeseemme kahta

RAKENNUSMITTAAJAA

sekä Pääkaupunkiseudulle että Tampereelle vakituiseen työsuhteeseen. Mittaajan työtehtäviin kuuluu uudiskohteiden talonrakennus- ja inframittaukset.

Millainen sitten on unelmakandidaattimme? Sellainen tyyppi, jolla on alan koulutus sekä rakennusmittauskokemusta, mitä enemmän sitä parempi. Meidän työmailla ollaan usein yksin (muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta), joten vastuunkantokyky, itsenäinen työote ja oma-aloitteisuus tulisi olla vahvuuksiasi. Jotta menestyt tarjoamassamme tehtävässä, sinulla tulee olla Leican ja/tai Trimblen laitteistotuntemusta sekä AutoCadin ja 3D Win-ohjelmiston osaamista. Ja jotta hommat pysyy hanskassa ja hanskat tallessa, taskustasi olisi hyvä löytyä myös työturvallisuus- sekä ajokortti. Mopokortti ei riitä, valitettavasti. Inframittauskokemus on eduksesi, mutta ei pakollista.

Meillä TähtiRannalla asialliset hommat hoidetaan ilman muuta, mutta töitä ei ole tapana tehdä otsa kurtussa, vaan hyvällä porukalla ja meiningillä. Meillä saat sopivassa suhteessa vastuuta ja vapautta. Vastavuoroisesti me odotamme, että sinä teet sen minkä lupaat. Meillä ei pomot hengitä niskassa vaan luotamme siihen, että kun oikeat ihmiset ovat oikealla paikalla, saadaan yhdessä haluttuja tuloksia aikaiseksi. Hyvän duuniporukan lisäksi meillä on kattavat työterveyspalvelut (myös sairaskuluvakuutus), liikuntaetuja sekä kuukausittaiset virkkarit (näistä lisää voit lukea http://www.tahtiranta.fi/ajankohtaista/) . Keskisuuren yrityksen etuna voimme mainita sen, että suunnan muuttaminen kehitystarpeen kohdatessa on melko vaivatonta. TähtiRannalla et ole vain nimi yrityksen organisaatiotaulussa vaan tulet näkyväksi osaksi yhteisöämme. Päivittäistä toimintaamme ohjaavat arvomme: sisäinen yrittäjyys, elinikäinen oppiminen, yhdessä tekeminen sekä laatua ammattitaidolla.

Toivottavasti innostuit, sillä mekin odotamme jo innostuneena hakemustasi! Haluamme kuulla lisää sinusta ja siitä miksi sinusta tulisi seuraava tähtipelaaja tähtikaartiimme! Muistathan mainita hakemuksessasi myös millä paikkakunnalla tahdot työskennellä sekä palkkatoiveesi.

Hakemuksen sekä ansioluettelosi voit lähettää osoitteeseen jasmiina.karvinen@tahtiranta.fi. Hr-asiantuntijamme Jasmiina vastaa ilolla kysymyksiisi tehtävään liittyen joko puhelimitse: 04577347305 tai sähköpostitse. Teknisemmissä kysymyksissä voit olla yhteydessä mittaustyönjohtajaan Sauli Toivoseen puh. 04577332124. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

.

Leave a Comment