REKRY AUKI: MITTAUSTYÖNJOHTAJA (pk-seutu / Hämeenlinna)

TähtiRanta on nuorekas, innovatiivinen ja yksi monialaisimmista insinööritoimistoista Suomessa.  Olemme alan ammattilaisia rakennus-, talo-, infra- ja ympäristötekniikan suunnittelussa. Teemme tutkimuksia ja mittauksia kiinteistöihin sen eri elinkaarivaiheissa.

Keskitymme kehittämään palveluitamme jatkuvasti yhteistyössä alan huippuammattilaisten sekä nykyaikaisen huipputeknologian avulla. Rento, mutta tehokas työilmapiiri mahdollistaa työntekijöillemme loistavat uramahdollisuudet nyt ja tulevaisuudessa. Lue lisää http://www.tahtiranta.fi

Haemme TähtiRannan tekijäkaartiin osaavaa

MITTAUSTYÖNJOHTAJAA

toimimaan yksikönpäällikkönä. Työmaita meillä on PK-seudulla, Kanta-Hämeessä sekä Pirkanmaalla. Päätoimipaikkamme on Hämeenlinnassa, mutta työtä on mahdollista tehdä myös muista toimipisteistämme. Työssäsi toimit 9 työntekijän esimiehenä ja vastaat siitä, että hommat toimivat niin konttorilla kuin mittaustyömailla. Käsittelet myös uusia tarjouspyyntöjä ja hoidat asiakassuhteita. Lyhyesti sanottuna vastaat oman yksikkösi resursoinnista ja päivittäisestäjohtamisesta.

Meillä saat sopivassa suhteessa vastuuta ja vapautta. Vastavuoroisesti me odotamme, että sinä teet sen minkä lupaat. Meillä ei pomot kyttää niskassa vaan luotamme siihen, että kun oikeat ihmiset ovat oikealla paikalla, saadaan yhdessä haluttuja tuloksia aikaiseksi. Työntekijöillemme on kattavat työterveyspalvelut, liikuntaetuja sekä kehityshaluinen työyhteisö. Keskisuuren yrityksen etuna voimme mainita sen, että suunnan muuttaminen kehitystarpeen kohdatessa on melko vaivatonta. TähtiRannalla et ole vain nimi yrityksen organisaatiotaulussa vaan tulet näkyväksi osaksi yhteisöämme. Päivittäistä toimintaamme ohjaa arvomme: sisäinen yrittäjyys, elinikäinen oppiminen, yhdessä tekeminen sekä laatua ammattitaidolla. Lisää yhtiöstämme ja tavastamme toimia voit lukea täältä: http://www.tahtiranta.fi/tahtiranta/

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla:

  • Soveltuva koulutus (kuten mittaustyön insinööri tai teknikko, kartoittaja)
  • Kokemusta mittaustyöstä tai mittaustyön johdosta
  • Halua ottaa roolia vastuullisessa tehtävässä keskisuuressa insinööritoimistossa sekä toimia arvojemme mukaisesti

Eduksesi katsomme, mikäli sinulla on kokemusta CAD tai 3D-Win ohjelmistoista sekä Trimble Business Centeristä.

Toivottavasti innostuit, sillä mekin odotamme jo innostuneena hakemustasi! Haluamme kuulla lisää sinusta ja siitä miksi sinusta tulisi seuraava tähtipelaaja tähtikaartiimme! Vastaa hakemuksessasi seuraaviin kysymyksiin:

  • Mitä hyvä tiimityö tarkoittaa sinulle?
  • Näkemyksesi siitä, millainen on hyvä esimies/yksikön päällikkö?
  • Missä paikkakunnalla haluaisit työskennellä?

Hakemuksen sekä ansioluettelosi voit lähettää osoitteeseen jasmiina.karvinen@tahtiranta.fi. Hr-asiantuntijamme Jasmiina vastaa ilolla kysymyksiisi tehtävään liittyen joko puhelimitse: 04577347305 tai sähköpostitse. Hakuaika päättyy 4.3.2018, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Leave a Comment