TÄHTIRANTA

TähtiRanta

Rohkeasti erilainen

TähtiRanta on nuorekas, innovatiivinen ja yksi monialaisimmista insinööritoimistoista Suomessa.  Olemme alan ammattilaisia rakennus-, talo-, infra- ja ympäristötekniikan suunnittelussa. Teemme tutkimuksia ja mittauksia kiinteistöihin sen eri elinkaarivaiheissa.

Keskitymme kehittämään palveluitamme jatkuvasti yhteistyössä alan huippuammattilaisten sekä nykyaikaisen huipputeknologian avulla. Rento, mutta tehokas työilmapiiri mahdollistaa työntekijöillemme loistavat uramahdollisuudet nyt ja tulevaisuudessa.

 

Noudatamme päivittäisessä toiminnassamme seuraavia arvoja:

01

SISÄINEN YRITTÄJYYS

Työskentelemme aktiivisesti, pitkäjänteisesti ja oma-aloitteisesti asiakkaiden toiveita kunnioittaen. Otamme vastuun omista toimista. Arvostamme omaa työtämme ja työpaikkaamme.

02

ELINIKÄINEN OPPIMINEN

Haluamme kehittää osaamistamme, tietojamme ja työskentelytapojamme sekä päivittäisissä työtehtävissä että erillisissä koulutuksissa. Jaamme tietoa yli osaamis- ja sukupolvirajojen. Pyrimme löytämään uusia ratkaisumalleja vanhojen rinnalle.

03

YHDESSÄ TEKEMINEN

Luotettavuus, avoimuus ja vuorovaikutteisuus ohjaavat toimintaamme. Hoidamme yhteistyössä asiakkaan kanssa projektit huolella alusta loppuun. Pyrimme kaikessa toiminnassamme pitkiin asiakassuhteisiin ja kannattavaan toimintaan sekä luomaan lisäarvoa asiakkaalle tuotettuun palveluun.

04

LAATUA AMMATTITAIDOLLA

Tehtävänämme on parantaa asiakkaidemme liiketoiminnan tehokkuutta ja tulosta. Haluamme tarjota asiakkaillemme yksilöidyn, ammattitaitoisen ja laadukkaan palvelukokonaisuuden, jolla maksimoimme asiakastyytyväisyyden ja projektiemme jatkuvuuden.

Valmiina aloittamaan yhteistyön?